bloc
noticies
novetats

divendres, 30 de setembre del 2011

La Riera, una telenovel·la molt R. Famos@s R [3]

Rodatge de La Riera (Pau Fabregat)
El plató de La Riera ha servit perquè Lluís, Nil. Marina i Mireia, o millor dit, els actors i les actrius que donen vida a aquests personatges de la telenovel·la es declarin públicament partidaris de les 3R i fans del Moviment R, la campanya 2.0 del projecte Life COR.

La Riera és una telenovel·la, de gran audiència, que s'emet cada migdia de dilluns a divendres per TV3 i als vespres pel 33. L'audiència d'ahir, 29 de setembre, molt similar a la dels altres dies, la situa per sobre del 21% del share, amb 382.000 teleespectadors.

Audiència d'ahir (Focus Media)
La telenovel·la gira a l'entorn de la família Guitart-Riera i l'escenari principal és can Riera, el restaurant que regenta en un poble de la costa, al Maresme. Els principals personatges són els quatre fills (Claudi, Ernest, Lluís i Sergi) i la mare (Mercè, encarnada per Mercedes Sampietro). El primer capítol del culebrot es va emetre el 10 de gener de 2010.


Jordi Cadellans / Lluís Guitart Riera

Jordi Cadellans és l'actor que interpreta en Lluís (tercer fill de la família Guitart Riera) que treballa a la part del bar de l'entrada del restaurant, fa els cafès i serveix les taules.


Peter Vives / Nil Guitart Pla

Peter Vives encarna el Nil, net del patriarca de la família. És un nen de papà, que acaba treballant a la cuina de can Riera.


Estel Solé / Marina Vallverdú Roig

Estel Solé, actriu i poeta, interpreta Marina, la novia d'en Nil.


Margalida Grimalt / Mireia Flaquer Boix

Margalida Grimalt és l'actriu que dóna vida a Mireia, cambrera de Can Riera.

Margarita Grimalt i Ferran Lahoz, en nom de l'Acadèmia del Cinema Català, van llegir el manifest del Moviment R en el 18 Festival Internacional de Cinema de Medi Ambient (FICMA).

Gràcies Margarida, gràcies Estel, gràcies Peter i gràcies Jordi!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada