bloc
noticies
novetats

dijous, 12 d’abril del 2012

PESA LA BROSSA


Voleu col·laborar en una investigació que analitzarà el contingut de les bosses d'escombraries i permetrà tenir una informació molt més acurada de la quantitat i de la tipologia dels residus que generem, amb l'objectiu de poder aplicar estratègies i millores en el sistema de gestió dels residus municipals? 
Doncs teniu temps fins al dia 20 d'abril per apuntar-vos-hi.

L’Agència de Residus de Catalunya ha presentat Pesa la Brossa, un projecte que permetrà obtenir dades objectives sobre la quantitat i la tipologia de residus produïts a les llars catalanes.

Per tal d’assolir-ho es crearà un panell de productors, format per 300 llars que hi participaran de forma voluntària i que hauran estat seleccionades prèviament. Les llars seleccionades hauran de pesar periòdicament, durant un any, les bosses d’escombraries que produeixen, diferenciant les diferents fraccions

El projecte compta amb la col·laboració i el finançament d'Ecomebes, sistema integrat de gestió dels residus d’envasos.

www.pesalabrossa.cat
Qualsevol llar interessada a participar podrà trobar més informació al web específic del projecte, www.pesalabrossa.cat, i podrà participar en l’estudi sempre que compleixi els criteris de representativitat establerts. Com hem dit a l'inici, el termini d’inscripció de famílies s'acaba el dia 20 d’abril.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada