bloc
noticies
novetats

divendres, 14 de desembre del 2012

Concurs AMB COR: fem objectes reciclats!

Fem objectes reciclats!

EL COR ALS BARRIS organitza el Concurs AMB COR per a contribuir a promoure la R de recuperació de materials que han esdevingut residus i la idea que poden donar vida a nous objectes.

Els materials utilitzats al concurs hauran de ser objectes que hagin perdut la seva funcionalitat principal i que si no es recuperessin serien un residu.

A més, no han de comportar cap perill, tant per al creador com per les persones de l'entorn, a l'hora de manipular-los.

Hi podrà participar qualsevol persona, sense excepcions. Això si, es separaran en funció de l'edat:
  • Fins a 12 anys
  • Més grans de 12 anys
Només s’acceptarà un objecte per persona participant.

Les quatre categories que s'han establert són
  • Projecte + compromès en la reducció (en pes) de residus

  • Projecte + compromès amb l’estalvi en la gestió d’un residu nociu, tenint en compte diferents criteris de toxicitat: contingut de metalls pesants, contingut de pintures amb base dissolvent...

  • Projecte + original/innovador tenint en compte criteris de disseny en el reciclatge de l’objecte

  • Projecte + reproduïble. És tindrà en compte la capacitat d’obtenir els mateixos resultats si es repeteix el procés per part d’altres ciutadans

La presentació dels objectes per a prendre part del Concurs AMB COR es farà a través d'aquest correu electrònic elcoralsbarris@sistemasmedioambientales.com

En el correu cal aportar fotografies de l'objecte, un document descriptiu del procés de creació i de l'obra final i indicar en quina categoria vol concursar (pot indicar més d'una categoria)

Reconeixement: El millor objecte presentat en cadascuna de les quatre categories, segons el jurat, "s'exposarà" a través de les xarxes socials (facebook, twitter, etc) i el seu autor o autora serà convidada a visitar una de les plantes de tractament de residus de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

El jurat només podrà premiar una obra per categoria. Si hi hagués més d'una obra finalista candidata al millor producte en una categoria que l'autor o autora l'hagi catalogat en més d'una categoria, el jurat optarà per la que complementi més d'una categoria.

El jurat estarà format per la directora del projecte Life COR de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, el coordinador tècnic de la consultora que té l'adjudicació per a desenvolupar l'acció EL COR ALS BARRIS (acció C4 del Projecte), una persona de la junta de la CONFAVC, una persona experta en disseny i una altra en prevenció de residus.

Esperem amb ànsies les vostres creacions.

Ànims... només cal rebuscar objectes per reciclar, una mica de traça i una bona dosi d'imaginació!


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada