bloc
noticies
novetats

diumenge, 22 de gener del 2012

Reeducar seria la 4a R segons els participants a la campanya de SOGAMA


El dilluns 16 de gener, la Sociedade Galega do Medio Ambiente (Sogama) ha posat punt i final a la campanya "REDUCE, TI TES A CHAVE".

La campanya, iniciada al novembre, amb el suport de la Consellería de Medio Ambiente de la Xunta, s'ha desenvolupat principalment a través d'un microsite, que informa de bones pràctiques en matèria de gestió de residus a nivell domiciliari a a la vegada que ha buscat l'opinió dels i de les internautes. També han utilitzat el, Facebook i el Twitter d'Educació Ambiental de SOGAMA.


La reeducació, la quarta "R"
Les aportacions de la ciutadanis s'han recollit a www.reducetitesachave.com

En nota de premsa, SOGAMA ha informat que moltes persones han col·locat la Reeducació com a quarta R, per darrera de la Reducció, la Reutilització i el Reciclatge dels residus. D'aquesta manera han volgut fer palesa la necessitat de modificar patrons de consum i hàbits en relació als residus, com sabeu un dels objectius del projecte Life COR.

Per a altres persones participants a la campanya, la quarta R seria el Revisar la nostra relació amb el medi ambient, Reconsidera el que no fem bé, Rectificar els errors....

I per a vosaltres, quina seria la quarta R?
Ens ho podeu explicar al bloc o a les xarxes socials

1 comentaris:

ANDROMINES ha dit...

Sens dubte la reeducació: cal tornar a aprendre, recuperar l’hàbit de ser respectuosos amb el medi ambient, respectar la natura!!!

D’aquesta manera educarem per a la reducció, la reutilització i el reciclatge, sense educació és molt difícil!!! :-)

Publica un comentari a l'entrada