bloc
noticies
novetats

dilluns, 4 d’abril del 2011

La Carxofada de Sant Boi, més orgànica que mai


Finalment la Carxofada de Sant Boi s'ha pogut celebrar el passat diumenge 3 d'abril (prevista per al diumenge anterior es va tenir que suspendre per la pluja).

Sota el lema de la Carxofada + sostenible, el Comando R i un grup de voluntariat han convidat als més de 1.500 assistents a utilitzar correctament els diferents contenidors de residus de la Festa i a sumar-se al Moviment R, incorporant la correcta gestió domèstica dels residus com un hàbit quotidià i una contribució a la defensa del medi ambient.

Aquesta idea també ha estat present a la festa mitjançant una carxofa gegant, formada per petits contenidors de matèria orgànica, com a símbol de la sostenibilitat de la Carxofada i de la importància de reciclar la matèria orgànica.

Vols veure el Comando R i la gent de Sant Boi a la 12a Carxofada? Mira el vídeo del Moviment R i també el de  Sant Boi Noticies



Dades ambientals de Sant Boi de Llobregat
El 2010, Sant Boi ha recollit selectivament més d'un 32% dels residus municipals apropant-se cada cop més a la mitja metropolitana que ha assolit el 37,8%. Esperem que l'estada del Comando R contribueixi a augmentar la recollida selectiva al municipi.

Imatges de la Carxofada



0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada