bloc
noticies
novetats

dilluns, 4 d’abril del 2011

Menos bolsas, por un consumo responsable

MENYS BOSSES: Campanya per al foment de l'ús responsable de bosses de plàstic

El Consorcio para la Gestión de Residuos Sólidos en Asturias (COGERSA) inicia una campanya que amb el nom Menos bolsas, por un uso responsable, que cerca que els asturians i asturianes contribueixin a l'objectiu marcat pel Plan Nacional Integrado de Residuos (PNIR) 2008-2015 de reduir el 50% les bosses de plàstic a partir de 2010.

Es tracta d'una campanya itinerant que disposa d'un punt d'informació mòbil que conté una exposició de cartells; el suport són somiers reciclats. l'exposició se centra en el consum desmesurat de bosses de plàstic, ofereix consells per a fer-ne un ús més responsable i recorda que sempre han d'acabar al contenidor groc. La campanya visitarà els mercats setmanals d'Avilés, Castrillón, Gijón, Mieres, Langreo, Llanes, Luarca i Oviedo.

També es distribuiran díptics amb consells, es regalaran bosses reutilitzables i es rifaran carrets de compra elaborats amb lones publicitàries reutilitzades.

La campanya és fruït del conveni de col·laboració que COGERSA ha signat amb el Gobierno del Principado de Asturias, la Federación Asturiana de Empresarios (FADE) i tres associacions asturianes de supermercats, grans comerços i distribuïdors.


COGERSA ha participat a la trobada COMUNICOR, celebrada el 31 de gener de 2011, per iniciativa del projecte Life COR. 

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada