bloc
noticies
novetats

dijous, 8 de març del 2012

La tele dels residus


La Televisió dels Residus de Cornellà de Llobregat (tv residus) és un espai creat per 10 centres escolars del municipi, amb el suport de l’Ajuntament, Citilab i viladraueducació.com.

El centres que hi participen formen part de la Xarxa d'Escoles per la Sostenibilitat de Cornellà. Es tracta de les escoles Abat Oliba, Antoni Gaudi, Betània, Dolors Almeda, Ignasi Iglesias, Mare de Déu de Montserrat, Martinet i Sant Miquel, i de dos instituts: l'Esteve Terrades i el Miquel Martí i Pol.

El seu objectiu, en construir tv residus, és aprendre, jugar i compatir allò que van descobrint sobre el món dels residus, la seva reducció i reutilització, el reciclatge i el consum responsable. Com diuen al seu web:
El nostre objectiu és donar a conèixer totes les activitats que duem a terme a les escoles de Cornellà per tal d’aconseguir que la nostra ciutat esdevingui cada dia una mica més sostenible, i que grans i petits millorem els nostres hàbits quotidians pel que fa als residus que generem; alhora, ens ho passem d’allò més bé! Esperem que us agradi!!!

Ens ha costat però finalment hem triat tres vídeos per a compartir. Tots estan gravats al plató de Citilab.


El primer és de l'IES Esteve Terrades i l'alumnat de segon ens explica què és una escola verda, ens mostra la minideixalleria del centre, com gestionen els residus, etc


El de l'Escola Ignasi Iglesias amb un seguit de bones pràctiques


I, per acabar, un elaborat pel professorat


Us recomanem, però que els visioneu tots.
Més endavant en compartirem de nous

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada