bloc
noticies
novetats

dilluns, 5 de març del 2012

Un ofici indispensable i poc agraït

Ahir al vespre el programa "L'aprenent" va tractar el tema de la gestió de residus.

"L'aprenent" és un programa de TV3 que el defineix com un docushow, amb tocs d'humor i èpica. A "L'aprenent", Llucià Ferrer, el presentador, s'inicia professionalment en 13 oficis que actualment són nínxols d'ocupació. La gestió de residus n'és un.

Durant tres dies, Ferrer es posa a la pell d'un aprenent de cada un dels oficis. En el cas de la gestió dels residus dedica les 3 jornades al treball d'operari a una deixalleria, a la recollida de residus, a una planta de tractament del contenidor marró i a la planta de triatge del contenidor groc de l'Àrea Metropolitana de Barcelona.



Com heu pogut veure en el vídeo és una manera diferent i amena d'ensenyar què passa amb els residus un cop han creuat la porta de casa i d'aproximar-nos a les persones que, com anunciaven al programa, tenen "un ofici indispensable en el dia d'avui i poc agraït".

Si voleu saber més de la planta de triatge del contenidor groc, darrerament hem publicat diversos articles, el més recent TV3: reciclar, triar i reaprofitar #onvasenvas


Llucià Ferrer, famós R. El presentador de "L'aprenent" també es va unir al Moviment R, la campanya 2.0 del projecte Life COR. Ho va fer, però, abans d'aprendre de primera ma què vol dir això de la gestió de residus.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada