bloc
noticies
novetats

dijous, 1 de març del 2012

TV3: reciclar, triar i reaprofitar #onvasenvas

 Mireia Segu, d'Espai Terra, i Cristina Patus, directora de la planta

En aquesta ocasió les càmeres no han acompanyat una de les visites a la planta de triatge del contenidor groc organitzades dins la campanya On vas, envàs?

L'equip d'Espai Terra, encapçalat per Mireia Segú, volien conèixer a fons la planta per a poder-la mostrar i explicar bé. Per això es van passar hores a Gavà preguntant i gravant. Abans i després, converses telefòniques amb Anna González, la directora del projecte Life COR, per aclarir dubtes.

El resultat, aquest. Felicitats a Espai Terra i a Mireia Segú en particular

 
SINOPSI: Moltes vegades, quan llencem la brossa ens preguntem on va a parar tota aquesta quantitat de deixalles. Les plantes de triatge s'encarreguen de donar una segona vida a tot allò que es pugui reciclar i convertir-ho en matèria primera per fabricar nous productes o en font d'energia. La reportera Mireia Segú visitarà una planta de reciclatge de Gavà, al Baix Llobregat, on arriben, cada any, 23.000 tones de deixalles, només dels contenidors grocs d'una part de l'àrea metropolitana de Barcelona. Sabrem com es reclassifiquen i es preparen per al nou ús.

Tomàs Molina, famós R
El director i presentador d'Espai Terra el juny passat es va unir al Moviment R, la campanya 2.0 del projecte Life COR.



Per acabar, us recomanem posar en pràctica les 4 accions que anomena Tomàs Molina al final de la seva intervenció: redueix, reutilitza, recicla i passa-t'ho bé

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada